War & Hate News

War & Hate News

War & Hate

http://www.warandhate.se/

OMNIZIDE BOKADE...

NyheterPosted by Kändis Sat, June 16, 2012 14:43:32
OMNIZIDE, Dark Death Metal from Dalarna, formed in 1995. Featuring members from Craft and Avsky.
www.facebook.com/omnizide



In Conspiracy With...

NyheterPosted by Kändis Thu, June 14, 2012 17:37:39


På området kommer Carnal records distribuera vinyl, CD och merch i samarbete med BIFROST records...



För sortiment: http://www.bifrostrecords.se/

DEGIAL NU BOKADE.

NyheterPosted by Kändis Thu, June 14, 2012 11:49:33

wwww.myspace.com/degialdeathmetal

KAOS, BLASFEMI OCH DÖDSDYRKAN....






FÖRKÖPSBILJETTER SLÄPPTA.

NyheterPosted by Kändis Wed, June 13, 2012 11:07:57



Nu finns det förköpsbiljetter för salu till WAR & HATE-festivalen. Det finns dock en begränsad upplaga utav dessa. Förköpsbiljetten går på 300 SEK.


Mejla med fullt namn till warandhatetickets@gmail.com för betalningsinfo. När du väl betalat skickas din biljett hem via posten.

Har du några övriga frågor eller vill spela på festivalen hör då av dig till: ferner@live.se.


BRIGHTER DEATH NOW: PRESSINFO.

NyheterPosted by Kändis Mon, June 11, 2012 13:57:20

Bakom BRIGHTER DEATH NOW döljer sig ingen mindre än Roger Karmanik, grundaren av Cold Meat Industry. I 30 års tid har han spytt ur sig dödsindustriellt oljud under detta namn (även som Lille Roger & Bomb the Daynursery). Detta blir hans enda spelning i Sverige sedan 1995.
Våldsamt och farligt, sadistiskt och psykotiskt....

Diskografi i urval:
Discipline Through Mental Illness (1983)
Pain In Progress (1983)
For Life (1985)
Slaughterhouse Invitation (1989)
Great Death (1990)
Great Death I-II (1993)
Necrose Evangelicum (1995)
Great Death III (1996)
Innerwar (1996)
May All Be Dead (1999)
Why / Never Again (2001)
Disobey (2005)
Very Little Fun (2011)


SURVIVAL UNIT: PRESSINFO.

NyheterPosted by Kändis Mon, June 11, 2012 13:30:30

Det legendariska Sundsvallsbandet SURVIVAL UNIT har sedan slutet av 90-talet stått i frontlinjen för svensk industrimusik & power electronics. Första sjutummaren släpptes för tolv år sedan och har följts av ett stort antal skivor och ökända liveframträdanden. Det sista studioalbumet, Fentanyl Martyrs, släpptes 2006 och efter det valde frontmannen Kristian Olsson (Alfarmania, Blood Ov Thee Christ, Ghoulbog, RJF etc) lägga verksamheten på is. Efter sex år i dödsriket har dessa norrländska kulturterrorister återvänt med full kraft för en exklusiv sverigespelning på War & Hate. Borden är fastskruvade. Knivarna slipade. Förvänta er en audiovisuell attack mot alla sinnen.

Diskografi i urval:
One Man's War / No Surrender 7" (Stateart - Tyskland) 2000
Running On Emptiness CD (Death Aesthetics - USA) 2001
Tied Down For Survival CD (Autarkeia) 2003
Our Lives In Their Hands CD (L-White - Tyskland) 2004
Continuity LP (Steinklang - Österrike) 2005
Murder for the Mission CD (Autarkeia) 2005
Fentanyl Martyrs 2CD (Autarkeia - Litauen) 2006

Nytt band bokat: Monstraat.

NyheterPosted by Kändis Thu, June 07, 2012 22:52:54
MONSTRAAT.







Primitive Devil worshiping black metal.

För att lyssna kolla upp följande länk: http://www.myspace.com/ritualizproductions/music/songs/monstraat-quot-come-fire-come-flame-quot-87411538

777

NyheterPosted by Kändis Tue, June 05, 2012 12:03:27
Inom en snar nutid kommer det avslöjas vilka fler band som kommer spela på festivalen. Samt möjligheten till att kunna beställa förköpsbiljetter till denna tillställning. Det kommer finnas ett begränsat antal biljetter så se till att köpa din biljett i tid. Betalningen kommer att ske till vårat föreningskonto, och sedan får du en unik biljett hemskickad. Biljettens kostnad kommer att vara cirka 250 - 300 SEK.


Värt att nämna är att detta är sista gången som War & Hate kommer existera i sin nuvarande form. Detta är 3:e gången som festivalen arrangeras, så detta blir 3:e gången gillt. Ifall du vill uppleva kaos i sin sanna form borde du med andra ord bege dig hit....




Har du några frågor angående festivalen? Är ni intresserade av att spela? Hör isåfall av er till: ferner(a)live.se .


// F E R N E R


« PreviousNext »